Haberler, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri

Bu Şehir Arkandan Gelecek Dizisi Oyuncuları

BU ŞEHİR ARKADAN GELECEK OYUNCULARI

ATV ekranlarının yeni dizisi Bu Şehir Arkandan Gelecek oyuncu kadrosu ve konusuyla izleyicilerden tam not almayı başardı. Başrollerinde Kerem Bürsin ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun yer aldığı "Bu Şehir Arkandan Gelecek" dizisi ilk bölümü ile 4 ocak çarşamba akşamı ekrana geldi. İlk bölümünde reytinglerde 3.sırayı alan dizi ilerleyen bölümlerde ilk sıraya yerleşecek gibi. Dizinin kadrosunda kimler var, hangi oyuncular oynuyor sizler için derledik. İşte Bu Şehir Arkandan Gelecek kısa adıyla BŞAG dizisinin oyuncu kadrosu...

Dizideki karakterleri yakından tanıyalım...
İşte o oyuncular ve karakterleri...

Ali-Kerem Bürsin:
Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin Ali karakteri(Kerem Bürsin), gemilerde çalışan ve boksa merakı olan bir genç. Ali'nin hayatı zor şartlarda geçmiş. Ali küçük yaşta annesini kaybeder ve Ali'yi Rauf büyütür. Rauf, Ali'nin en yakınıdır. Gemilerde aşçı olarak çalışmaya başlar. Bir çok ülkeye seyahat eder ve bir çok dil öğrenir. Ali ayrıca boks ile de ilgilenmektedir.

Derin-Leyla Lydia Bürsin:
Ünlü armatör Tetin Mirkelamoğlu'nun kızıdır. Aynı çevrede birlikte büyüdüğü Yiğit'le nişanlıdır. Evlenmelerine on gün kala, büyük bir şelaleye doğru sürüklendiğini hissedip isyan eder, evlilik için erken olduğunu diretir, tek isteği kendi olabilmek ve hayallerini gerçekleştirmektir..

Şahin-Gürkan Uygun:
Eski boks şampiyonu. Kendi spor salonunda antrenörlük yapıyor. Sevdiği kadının ölümüne neden olanı öldürerek hapis yatmış, eski borçları yüzünden belaya karışmadan, ayakta durmaya çalışıyor. Tam hayatından vazgeçtiği sırada hayatına Ali girer.

Rauf-Osman Alkaş:

Aslı-Nilperi Şahinkaya:

Yiğit-Ali Yörenç:

Tekin-Burak Tamdoğan:

Belgin-Seda Akman:

Süreyya-Berrak Kuş:

Bu Şehir Arkandan Gelecek Dizisi Konusu:


Dizide Ali, küçük yaşta annesini kaybeder ve onu Rauf büyütür. Rauf gemilerde aşçı olarak çalıştığı için Ali'yi de yanında eğitir. Ali Rauf ile birlikte gemilerde çalışmaya başlar. Ali gemide çalışrıken kendisini eğitir ve bir çok dil öğrenir.
Ali İstanbul'a geldiği bir gün hayatını değiştirecek kız ile tanışır. Ali ile Derin'in aşkı başlar. Derin Armatör Tekin Mirkelamoğlu'nun kızıdır. Nişanlı olan Derin mutlu değildir. Ali ile tanışması onun da hayatını değiştirecektir.
Hasta olan Rauf ise Ali'yi güvendiği birisine emanet etme çabasındadır. Ali'yi bok şampiyonu olan Şahin ile tanıştırır ve Ali'yi ona emanet etmek ister. Fakat Rauf'un çabaları yersiz kalacaktır. Ali hayatını değiştirecek olan Derin ile tanışacaktır...

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Güncel9 © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.